YourBaan
YourBaan
Vacature plaatsen
Spaghetteria logo

Spaghetteria

In de afgelopen 9 jaar is Spaghetteria uitgegroeid tot een restaurant concern met (tot nu toe) 14 vestigingen in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. In ons Laboratorio produceren wij, volgens geheel traditionele wijze, onze eigen verse pasta die in de restaurants wordt geserveerd door leuke en hechte teams. Wij werken met een dagelijks wisselend menu van 7 verschillende pastas, een aantal bijgerechten en onze welbekende tiramisu en sgropinno. In al onze restaurants werken gepassioneerde koks die liefde hebben voor de Italiaanse keuken en attente en gastvrije servicemedewerkers. Wij zijn per direct op zoek naar nieuwe collegas ons team te versterken in de bediening. Houd jij van pasta en wil jij in een groeiend bedrijf gasten een onvergetelijke avond bezorgen? Dan is dit een vacature voor jou!

Solliciteer < Terug


Bijbanen op dezelfde locatie

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

YourBaan staat in de ijskast❄️...
Vanaf 24 juli 2022 is het platform niet meer publiekelijk toegankelijk en hebben wij onze activiteiten gestaakt. Alle nog lopende sollicitaties zijn afgehandeld. Als er nog vragen zijn, blijven we bereikbaar via contact@yourbaan.com.

Bediening


geupload op: 06/07/2021
periode: 19/12/2021 -
direct beginnen

Horeca

Leeftijd

18+

Minimaal 18 jaar oud

Uurloon

min €7,23
max € -

Uurloon indicatie

Uren

12 - 38

Uur per week

Functieomschrijving

Als service medewerker bij de Spaghetteria ben jij het gezicht van het stamrestaurant in je buurt. Jij bent de persoon die samen met je collega's de gasten een onvergetelijke avond wil bezorgen en na afloop gezellig een biertje wilt drinken om hier over na te praten. Werkzaamheden Voorbereidend werk voor de avond. Gasten verwelkomen en de best mogelijke service bieden op de authentieke Spaghetteria wijze. Hierbij houd je je zowel bezig met het opnemen van bestellingen als het maken, brengen, uithalen en afrekenen hiervan. Opruimen, bijvullen en schoonmaken. Gasten een mooie avond bezorgen. Jij bent ht visitekaartje van de Spaghetteria.

Mogelijke werkdagen

Ochtend Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Middag Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Avond Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Nacht Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Legenda:

  • niet mogelijk
  • mogelijk
  • verplicht

Locatie

Vaste locatie

Pretoriusstraat 72,
1092GK Amsterdam,
Nederland

Extra's

Gezocht:

Vereisten

Jij bent zelfstandig; neemt verantwoordelijkheid; bent betrokken; le kan snel schakelen; houdt van lekker eten (lees: Pasta) en drinken; bent hoffelijk; werkt goed en graag in teamverband; hebt oog voor detail; bent gastvrij; kan goed tegen stress; en houdt van party!

Pre's

Ambitie om door te groeien binnen de Horeca is een pre.

Solliciteer < Terug


Bijbanen op dezelfde locatie