YourBaan
YourBaan
Vacature plaatsen
Bar Baarsch logo

Bar Baarsch

Caf Restaurant Bar Baarsch is het bruisende middelpunt van de Baarsjes. Aan de drukke Jan Evertsenstraat hebben wij een plek gecreerd waar je voor vrijwel alles terecht kunt; borrelen, een goede hap eten, je verjaardag vieren, pubquizzen, lunchen en nog veel meer!

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

YourBaan staat in de ijskast❄️...
Vanaf 24 juli 2022 is het platform niet meer publiekelijk toegankelijk en hebben wij onze activiteiten gestaakt. Alle nog lopende sollicitaties zijn afgehandeld. Als er nog vragen zijn, blijven we bereikbaar via contact@yourbaan.com.

Restaurant Manager


geupload op: 18/10/2021
periode: 01/11/2021 -
direct beginnen

Horeca

Leeftijd

22+

Minimaal 22 jaar oud

Uurloon

min €12,-
max €15,-

Uurloon indicatie

Uren

32 - 38

Uur per week

Functieomschrijving

Bar Baarsch zoekt een nieuwe Manager! Per direct zijn wij op zoek naar iemand die niet terugdeinst voor hardwerken en van aanpakken houdt. verstand heeft van de horeca, vooral passie met dranken is een pre. Een geboren manager, die zijn team kan inspireren en enthousiasmeren. Je doet bestellingen, maakt roosters, loopt mee op de vloer, organiseert uitjes, bedenkt menukaarten, onderhoud contact met leveranciers en gaat op zoek naar de mooiste bieren, wijnen en andere dranken om de gasten van Bar Baarsch mee te verblijden. Je bent de schakel tussen het keuken en bedieningsteam en rapporteert direct aan de eigenaren. En als klap op de vuurpijl is de mogelijkheid om de eerste 5 maanden een appartement boven de zaak te betrekken bespreekbaar. Ben jij of ken jij iemand, bij wie deze functie op het lijf staat geschreven? Solliciteer dan snel en mail je cv naar info@barbaarsch.nl

Mogelijke werkdagen

Ochtend Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Middag Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Avond Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Nacht Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Legenda:

  • niet mogelijk
  • mogelijk
  • verplicht

Locatie

Vaste locatie

Jan Evertsenstraat 91,
1057BS Amsterdam,
Nederland

Extra's

Gezocht:

Vereisten

Minimaal 2 jaar horeca ervaring

Pre's

In het bezit van je sociale hygine diploma