YourBaan
YourBaan
Vacature plaatsen
Rotisserie West logo

Rotisserie West

Een van de beste guilty pleasure bars in de stad. Rotisserie staat bekend om zijn sappige kip van het spit, dubbele hamburgers en "turbo cheese fries". Rotisserie haalt de junk uit "junk food" door de beste kwaliteitsingredinten te gebruiken en alles - ja, zelfs de sauzen, augurken en broodjes - van de grond af aan te maken.

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

YourBaan staat in de ijskast❄️...
Vanaf 24 juli 2022 is het platform niet meer publiekelijk toegankelijk en hebben wij onze activiteiten gestaakt. Alle nog lopende sollicitaties zijn afgehandeld. Als er nog vragen zijn, blijven we bereikbaar via contact@yourbaan.com.

Medewerker Bediening


geupload op: 07/02/2022
periode: -
direct beginnen

Horeca

Leeftijd

15+

Minimaal 15 jaar oud

Uurloon

min €3,43
max € -

Uurloon indicatie

Uren

6 - 40

Uur per week

Functieomschrijving

Bij Rotisserie West zijn wij op zoek naar een collega voor in de bediening. Werk je lekker in een team en heb je zin om samen met ons te knallen? Misschien is deze vacature dan wel iets voor jou! Wat ga je doen? Enkele verantwoordelijkheden: Service verlenen in de breedste zin van het woord; Het verwelkomen van gasten; Opnemen en uitserveren van drank en eten; Barwerkzaamheden; Voorraden bijvullen; Sfeerbeheer; Communiceren met collegas. Wie zoeken wij? Ervaring in de horeca is een pre; Je bent communicatief sterk Je bent een teamspeler; Je bent flexibel; Je bent woonachtig in Amsterdam of omgeving; Je bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar, waaronder een weekenddag. Wat bieden wij? Je werkt in een jong en hecht team; Doorgroeimogelijkheden; Trainingen (bier/wijn/koffie etc.); Marktconform salaris Horeca CAO; Benefits op winkels en sportieve activiteiten met de 3WO benefits pas. Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature en zou je graag een keer koffie willen drinken om meer informatie te ontvangen? Solliciteer dan meteen!

Mogelijke werkdagen

Ochtend Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Middag Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Avond Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Nacht Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Legenda:

  • niet mogelijk
  • mogelijk
  • verplicht

Locatie

Vaste locatie

De Clercqstraat 81,
1053AG Amsterdam,
Nederland

Extra's

Gezocht:

Vereisten

Je bent communicatief sterk Je bent een teamspeler; Je bent flexibel; Je bent woonachtig in Amsterdam of omgeving; Je bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar, waaronder een weekenddag.

Pre's

Ervaring in de horeca is een pre.