YourBaan
YourBaan
Vacature plaatsen
Rotisserie West logo

Rotisserie West

Een van de beste guilty pleasure bars in de stad. Rotisserie staat bekend om zijn sappige kip van het spit, dubbele hamburgers en "turbo cheese fries". Rotisserie haalt de junk uit "junk food" door de beste kwaliteitsingredinten te gebruiken en alles - ja, zelfs de sauzen, augurken en broodjes - van de grond af aan te maken.

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

YourBaan staat in de ijskast❄️...
Vanaf 24 juli 2022 is het platform niet meer publiekelijk toegankelijk en hebben wij onze activiteiten gestaakt. Alle nog lopende sollicitaties zijn afgehandeld. Als er nog vragen zijn, blijven we bereikbaar via contact@yourbaan.com.

Afwasser


geupload op: 07/02/2022
periode: -
direct beginnen

Horeca

Leeftijd

15+

Minimaal 15 jaar oud

Uurloon

min €3,43
max € -

Uurloon indicatie

Uren

6 - 40

Uur per week

Functieomschrijving

Voor Rotisserie West zijn we op zoek naar een afwasser. Als afwasser ben je onder andere verantwoordelijk voor: - schoonhouden van de keuken, reinigen van vloeren/ wanden/apparatuur, afvoeren van afval e.d. - plaatsen van rekken schoon serviesgoed/bestek in transportwagens - afwassen van serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmaterialen, in de regel met behulp van een automatische was-/spoelmachine - sorteren van vuil serviesgoed, glaswerk, bestek e.d. en verwijderen van vuil en etensresten - plaatsen van gesorteerd serviesgoed, bestek e.d. in daartoe bestemde rekken en deze plaatsen op invoerbaan van was-/spoelmachine - zo nodig nadrogen of poleren van afgewassen stukken - transporteren van schoon serviesgoed, bestek e.d. naar gebruikslocatie Jouw eigenschappen en functie-eisen: Flexibel Teamplayer Je woont in Amsterdam of omgeving Wat kan je van ons verwachten? Je komt te werken in een gloednieuwe (spoel)keuken Je werkt in een jong en dynamisch team Korting op leuke winkels, (sport)activiteiten en meer! Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature en zou je graag een keer koffie willen drinken om meer informatie te ontvangen? Sooliciteer meeten, dan hopen wij snel met elkaar kennis te kunnen maken!

Mogelijke werkdagen

Ochtend Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Middag Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Avond Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Nacht Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Legenda:

  • niet mogelijk
  • mogelijk
  • verplicht

Locatie

Vaste locatie

De Clercqstraat 81,
1053AG Amsterdam,
Nederland

Extra's

Gezocht:

Vereisten

Flexibel Teamplayer Je woont in Amsterdam of omgeving

Pre's

Geen pre's opgegeven.